banner_left banner_right
Image13
Robbert Maas
START
GIRLS 'N CAMS
PICTURES
WORKSHOPS
GARDENSHOOT
STUDIO
BEACH
CITYLIFE
SENSUAL
JEANS
CUSTOM
PROMOGIRLS
ROBBERT
INSCHRIJVEN
contentbanner
JIJ ALS PROMOGIRL? DAT KAN!!!

Zie jij er opvallend leuk uit en lijkt het je leuk een keer gefotografeerd te worden in ons rode shirt, twijfel dan niet en stuur ons een e-mail!!!

Regelmatig doen wij leuke acties met promotiemodellen. Hieronder vind je uitleg wat je moet doen om in aanmerking te komen om door ons gefotografeerd te worden of om mee te kunnen naar een evenement.

Image10Modellen die met ons een evenement willen bezoeken beleven vaak erg leuke
dingen en staan vaak in het middelpunt van de belangstelling. Ze worden vaak
gefotografeerd, gefilmd of geïnterviewd. Ze kunnen daar dus vaak zelf hun
voordeel uit halen.
We verwachten van onze promotiemodellen dat ze representatief en betrouwbaar zijn. Met alle modellen die mee gaan naar een evenement hebben we van te voren kennis gemaakt. We doen dat meestal in onze studio of op een bijzondere lokatie. De modellen worden dan gefotografeerd in hun eigen kleding en in ons rode shirt met bikinibroekje. Mochten er kosten zijn dan worden die van te voren met model besproken.


We zijn vrij om de foto's op de site plaatsen. We verwachten met fotogenieke modellen om te gaan. Modellen met ervaring genieten onze voorkeur.

Image5


Voor de goede orde
Het komt regelmatig voor dat modellen zich in hun enthousiasme bij ons aanmelden. Zodra de datum van de shoot dichterbij komt besluiten de modellen toch maar niet te komen. Allerlij excuses vinden dan plaats om de datum uit te stellen. Wij accepteren geen afmeldingen die minder dan een dag voor de shoot plaatsvinden.
Op dat moment vervalt bij ons het model op de inschrijflijst. Helaas kunnen wij dan geen rekening houden met het excuus.

Tips voor als je een fotosessie hebt

Image7


Image9Draag vooraf geen strak zittende kleding (zoals sokken, beha, etc.). Deze laten strepen achter en dat staat lelijk op de foto. Als je dit toch draagt doe ze dan meteen uit in de studio. Soms zal de visagist, stylist en/of fotograaf hier zelf om vragen.

Scheer alle delen die eventueel te zien zouden zijn. Zorg er ook voor dat je de dag ervoor en de dag zelf genoeg water drinkt. Anders kun je er misschien uitgedroogd uitzien op de foto.

Als je zont, doe dit dan niet de dag voor een foto-shoot, een rode huid ziet er niet goed uit op de foto. Zorg ook dat je geen strepen krijgt van het zonnen. Deze strepen zijn erg zichtbaar op foto's en ze geven je het kenmerk van een onervaren model. Gebruik ook geen zelfbruiner, zelfs met zorg aangebracht ziet het er niet goed uit.

Als er geen visagist aanwezig is, moet je zelf make-up spullen meenemen. In ieder geval: foundation, lippenstift (en evt. lipgloss), mascara en oogschaduw.

Indien je een fotosessie hebt op locatie en de zon schijnt; neem dan zonnebrandcrème mee! Ook is het slim om dan geen parfum op te doen want dat trekt vliegen en muggen aan.

Neem gevarieerde kleding mee, of vraag van tevoren aan de fotograaf wat voor kleding hij wil. Als je 6 dezelfde topjes meeneemt van een verschillende kleur, is het niet echt gevarieerd; leuker is diverse kleding zoals shirtjes, jurkjes, strakkebroek, lingerie, bikini's etc. Dit geld ook voor schoeisel: variatie is het leukste voor jou en de fotograaf.

Zoals vaak blijkt, bestaat er geen ideale pose. Het is voor zowel fotograaf als model erg moeilijk en vooral frustrerend, als je als model maar een beetje zit en zegt: hoe wil je mij hebben. Ga gewoon in een pose zitten die je wel leuk lijkt. De fotograaf geeft vanzelf dan wel aanwijzingen hoe hij het leuker vindt. Dit werkt voor beiden een stuk makkelijker en wees zeker niet verlegen, probeer gewoon wat. Oefen thuis wat voor de spiegel.

Wees vrolijk en spontaan, laat merken dat je er plezier in hebt. Dit wil niet zeggen dat je met een grote glimlach op de foto moet staan. Wees naturel en volg de instructies van de fotograaf op, dat geeft het leukste effect.
Zeg nooit: dat vind ik niets
Sta open voor suggesties, ook al denk je dat het niet mooi is. Soms verbaas je jezelf erover dat juist die foto waar je de meest vreemde positie voor moest doen, er het leukste uitziet. En is het niets, dan heb je het toch geprobeerd!

Doe je sieraden af, deze glinsteren op foto's en gaan dan snel overheersen.

Accesoires gezocht
Voor in onze studio zijn we op zoek naar leuke accesoires. We denken dan aan kleine tasjes, sieraden, zonnebrillen, oude telefoontjes, schoeisel met hoge hakken etc. Heb jij nog spulletjes die je toch niet meer gebruikt. Gooi ze niet weg. Ons kan je er vaak nog blij mee maken.

Image8